Καγκελάρι στα Κουκούλια Άρτας

.

Μακαρονόπιτα χωρίς φύλο




Υλικά
500 γρ. μακαρόνια Νο2 ή πέννες 
300 γρ. φέτα τριμμένη 
200 γρ. κεφαλοτύρι 
λάδι 
4 αυγά 
1λίτρο+ γάλα 

Εκτέλεση 
Βράζουμε τα μακαρόνια για πέντε λεπτά. 
Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με λίγο κρύο νερό. 
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα. 
Σε ταψί, καλύτερα πυρέξ, λαδώνουμε τον πάτο και ρίχνουμε τα μακαρόνια μαζί με τη φέτα. 
Τα απλώνουμε και τα περιχύνουμε με το μίγμα των αυγών με το γάλα. 
Θα πρέπει το υλικό να σκεπάζει ελαφρά τα μακαρόνια. 
Ρίχνουμε και από πάνω λάδι, ώστε να απλωθεί στο ταψί. 
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 200 βαθμών, μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα η επιφάνεια.

Καλή σας όρεξη....

Αγοράστε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα υλικά της συνταγής!

















3 σχόλια :

Unknown είπε...

Υπέροχη, όπως την θυμάμαι από την γιαγιά μου την Προυσιώτισσα !!!

Unknown είπε...

Το κεφαλοτύρι ποτε το βάζουμε οέο;;;;

Unknown είπε...

Ποτε βαζουμε το κεφαλιτυρι;

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...